Oplemenite svoj životni prostor
Naš tim stručnjaka za dizajn i proizvodnju pažljivo sarađuje sa Vama kako bi stvorio savršeno rešenje za Vaš prostor. Zavese po meri će se savršeno uklopiti i pružiti Vam ne samo estetsku, već i funkcionalnu vrednost.
aboutVideoaboutTextshopshopText
Zavese i Draperije
Zavese i Draperije
somfy
Zavese i Draperije
Zavese utiču na estetiku doma pružajući mu stil, toplinu i mir. Takođe, doprinose regulaciji svetlosti i privatnosti čime povećavaju funkcionalnost prostora.
plise zavese
plise zavese
Plise zavese
Spoj kreativne i prijatne atmosfere uz lako prilagođavanje svakom prozoru. Kontrolišite količinu svetlosti uz minimalno zauzimanje prostora.
zebra zavese
zebra zavese
somfy
Zebra zavese
Moderno arhitektonsko rešenje. Kontrolišu količinu svetlosti u prostoriji a raznolike boje i dezeni doprinose eleganciji i udobnosti vašeg doma ili kancelarije.
rolo zavese
rolo zavese
somfy
Rolo zavese
Praktičnost i moderan dizajn je ono što krasi ovaj tip zavesa. Elegantne su i štede prostor a dostupan je veliki broj različitih boja i dezena.
rimske zavese
rimske zavese
somfy
Rimske zavese
Unose udobnost i privatnost u svaku prostoriju. Sprečavaju odsjaje a istovremeno propuštaju dovoljnu količinu svetlosti stvarajući ugodnu i prijatnu atmosferu.
panelne zavese
panelne zavese
Panelne zavese
Moderne i jednostavne za održavanje odličan su izbor za pokrivanje velikih površina. Sastavljene od pojedinačnih delova tkanine, pomeraju se po šinama ili trakama.
drveni venecijaneri
drveni venecijaneri
somfy
Drveni venecijaneri
Imaju prirodan izgled, utiču na estetiku prostora, a istovremeno kontrolišu količinu svetlosti. Sastavljeni od horizontalnih drvenih traka pomeraju se gore-dole, dugotrajni su i otporni na habanje.
zip sistemi
zip sistemi
somfy
Zip Sistemi
Otporni na sve vremenske uslove i odlično se uklapaju na različite površine.Kontrolišu temperaturu, smanjuju buku, a možete ih pomerati ručno, na senzor ili putem daljinskog upravljača.
tapete
tapete
Tapete
Osvežite svoje zidove a prostoriji dajte toplinu i udobnost. Odličan su izbor ako želite da sakrijete rupe ili nepravilnosti, a u širokom astortimanu boja i dezena, pronađite najbolje rešenje za svoj dom.
komarnici
komarnici
Komarnici
Uživajte u svežem vazduhu tokom celog dana i sprečite ulazak neželjenih insekata. Komarnici pružaju udobniji boravak u svakoj prostoriji, praktični su, a montaža je brza i jednostavna.